Community of Practice: contractmanagement in circulaire inkooptrajecten

Wil je inzicht in de mogelijkheden om circulariteit goed te borgen en te ontwikkelen in de contractfase? En ga je graag met andere inkopende organisaties en experts in gesprek om zo – gezamenlijk – verder te komen met vraagstukken rondom contractmanagement in circulaire inkooptrajecten? Lees dan verder.

Wat houdt het in?

De Community of Practice is een dynamische groep van professionals die geïnteresseerd zijn in contractmanagement. Zij komen regelmatig samen om kennis en ervaringen uit te wisselen, best practices te delen en de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied te bespreken.

Waarom dit interessant is voor jou

Contractmanagement is van cruciaal belang om succesvolle contracten te beheren en risico’s te minimaliseren. Door deel te nemen aan onze Community of Practice kun onder meer:

  • Je kennis verdiepen en op de hoogte blijven van best practices
  • Inzichten delen en leren van ervaren professionals
  • Je professionele netwerk uitbreiden en waardevolle contacten leggen

Hoe kun je meedoen?

De Community of Practice is sinds 30 mei 2023 begonnen. Toekomstige data zijn:

  • 27 juni 2023
  • 3 okober 2023
  • 21 november 2023

Heb je interesse in één van de data? Stuur dan een bericht naar hallo@ikwilcirculairinkopen.nl en we nemen spoedig contact met je op om de mogelijkheden te verkennen. Ook voor eventuele vragen kun je via hetzelfde e-mailadres stellen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief en dan houden we je in de toekomst op de hoogte over nieuws, tips en events rondom circulair inkopen.