Beleidsmaker

Jij bepaalt intern welke de richting de organisatie op gaat. Welke circulaire aspecten willen we omarmen? Waar moet de organisatie in uitblinken? Zetten we in op terugdringen van primair materiaalgebruik? Of kiezen we vooral voor producten die in de toekomst goed herbruikbaar zijn? Duidelijke keuzes vanuit jouw afdeling helpen de organisatie om voor te sorteren op nieuwe samenwerkingsverbanden.

Om circulair in te kopen is het van belang dat je interne organisatie voorbereid is op de inrichting van een circulair inkoopproces. Welke rol speel jij als beleidsmaker hierin? Hieronder verwijzen we je door naar de stappen die voor jou van belang zijn.

Interne organisatie: dit zijn jouw stappen

Klik op een van de stappen om te ontdekken hoe je de interne organisatie verder voorbereidt op een circulair inkoopproces:

Inkoopproces: dit zijn jouw stappen

Klik op de stap om vanuit jouw rol het inkoopproces verder circulair in te richten:

💡 Tip

  • Kies een circulaire richting die past bij de kracht van de organisatie. Het personeel moet er ook enthousiast over zijn: zij moeten het tenslotte tot een succes maken!
Heb je een vraag?:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief en dan houden we je in de toekomst op de hoogte over nieuws, tips en events rondom circulair inkopen.