Online bijeenkomst: de volgende stap met circulair inkopen in de zorg

Als organisatie of inkoper heb je misschien het doel om producten, materialen en onderdelen zo in te kopen dat de waarde optimaal behouden blijft. En je daarmee de (circulaire) cirkel sluit. Je kunt door inkoop dan ook veel impact maken op succesfactoren als ketensamenwerking, transparantie en duurzaamheid. Maar, waar begin je? Of – voor het geval je daar al mee bezig bent – waar ga je verder? Tijdens de bijeenkomst op vrijdag 23 juni voeren we met elkaar het gesprek over hoe we meters kunnen maken in de zorgsector vanuit de inkooprol. Met inspirerende praktijkvoorbeelden, resultaten en concrete handvatten op basis van kennis en expertise.

Voor wie is dit interessant?

Voor professionals en organisaties die producten en/of diensten inkopen (denk aan inkopers, opdrachtgevers, adviseurs, projectleider etc.). En de ambitie hebben om dit (meer) circulair te doen.

Waarom je hier bij wilt zijn

  • Je verlaat de bijeenkomst met een dosis inspiratie en nieuwe kennis die je voor je eigen rol en organisatie kunt inzetten
  • Je breidt je netwerk uit met experts en professionals uit inkoop-veld
  • Je hebt de gelegenheid om jouw uitdaging te delen of vraag te stellen waarover je kunt sparren

Programma

10.00 uur: welkom door Karin van IJsselmuide
10.05 uur: circulair inkopen in de zorg door Jan Holsappel 
10.30 uur: buyer group voeding in de zorg door Tobias Camps

Praktisch

  • Datum: vrijdag 23 juni 2023
  • Tijd: 10.00 tot 11.00 uur
  • Online 👩🏻‍💻
  • Inschrijven via het formulier hieronder

Dit evenement wordt georganiseerd door Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen, een samenwerkingsverband met PIANOo, Rijkswaterstaat, Nevi en MVO Nederland. Mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. 

Inschrijfformulier

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze bijeenkomst.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief en dan houden we je in de toekomst op de hoogte over nieuws, tips en events rondom circulair inkopen.