Webinar 13 september 2024: Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen, de praktijk

Als organisatie of inkoper heb je het doel om producten, materialen en onderdelen zo in te kopen dat de waarde optimaal behouden blijft. En je daarmee de (circulaire) cirkel sluit. Door slim in te kopen, kun je aanzienlijke invloed uitoefenen op belangrijke succesfactoren zoals ketensamenwerking, transparantie en circulariteit. Maar hoe pak je dat aan?

Man met koptelefoon achter laptop
Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen, de praktijk

Tijdens het webinar op vrijdag 13 september 2024 voeren we met elkaar het gesprek over hoe we meters gaan maken in de transitie naar de circulaire economie, door middel van het inkoopinstrument. We delen inspirerende praktijkvoorbeelden, resultaten en concrete handvatten, op basis van kennis en expertise.

Voor wie is dit interessant?

Voor ambitieuze inkoopprofessionals, interne opdrachtgevers, duurzaamheidsadviseurs, projectleiders en contractmanagers. Als je impact wilt maken om circulair in te kopen.   

Hier zijn een aantal redenen waarom je graag aanwezig zou willen zijn

  • Je zult het webinar verlaten met een flinke portie inspiratie en nieuwe inzichten die je kunt toepassen in je eigen functie en organisatie.
  • Je zult je professionele netwerk uitbreiden met experts en vakgenoten op het gebied van inkoop.
  • Je krijgt de kans om jouw uitdagingen te delen of vragen te stellen waarover je kunt brainstormen en sparren.

Programma

Volgt later.

Praktisch

  • Datum: 13 september 2024
  • Tijd: 10.00 tot 11.00 uur
  • Online 👩🏻‍💻

Aanmelden

Schrijf je in via onderstaand formulier. Deelname is kosteloos.

Inschrijfformulier webinar 13 september 2024

Inschrijfformulier voor de webinar. We gebruiken je gegevens alleen voor het sturen van de bevestigingsmail met de link om de webinar bij te wonen. Daarna verwijderen we jouw gegevens. Door dit formulier in te vullen ga je hiermee akkoord.

Akkoord gegevensverwerking(Required)
Ik ga akkoord met de verwerking van de in dit formulier verstrekte gegevens. Je gegevens raadplegen we enkel ten behoeve van dit specifieke evenement. Daarna worden deze verwijderd.

Dit evenement wordt georganiseerd door Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen, een samenwerkingsverband met PIANOo, Rijkswaterstaat, Nevi en MVO Nederland. Mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief en dan houden we je in de toekomst op de hoogte over nieuws, tips en events rondom circulair inkopen.