Webinar 17 mei 2024: Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen, de praktijk

Als organisatie of inkoper heb je het doel om producten, materialen en onderdelen zo in te kopen dat de waarde optimaal behouden blijft. En je daarmee de (circulaire) cirkel sluit. Je kunt door inkoop dan ook veel impact maken op succesfactoren als ketensamenwerking, transparantie en circulariteit. Waar begin je?

Boot in water naast groene weilanden

Tijdens de webinar op vrijdag 17 mei 2024 voeren we met elkaar het gesprek over hoe we meters gaan maken in de transitie naar de circulaire economie, door middel van het inkoopinstrument. We delen inspirerende praktijkvoorbeelden, resultaten en concrete handvatten, op basis van kennis en expertise.

Voor wie is dit interessant? 

Voor ambitieuze inkoopprofessionals, interne opdrachtgevers, duurzaamheidsadviseurs, projectleiders en contractmanagers. Als je impact wilt maken en circulair wilt inkopen.    

Hier zijn een aantal redenen waarom je graag aanwezig zou willen zijn: 

Je zult de webinar verlaten met een flinke portie inspiratie en nieuwe inzichten die je kunt toepassen in je eigen functie en organisatie. 

Je krijgt de kans om jouw uitdagingen te delen of vragen te stellen waarover je kunt brainstormen en sparren. 

Programma

10.00 uur Welkom – Karin van IJsselmuide

10.05 uur Van eigen afval naar nieuwe leveringen – Willem van Schaik (Floramedia)

10.30 uur Niet inkopen en “het huis voor de stad Helmond”– Jordie van Berkel (F-fort)

10.55 uur Wrap – up – Karin van IJsselmuide

Praktisch

Datum: 17 mei 2024

Tijd: 10.00 tot 11.00 uur 

Online 👩🏻‍💻 

Aanmelden

Schrijf je in via onderstaand formulier. Deelname is kosteloos.

Inschrijfformulier webinar 17 mei 2024

Inschrijfformulier voor de webinar. We gebruiken je gegevens alleen voor het sturen van de bevestigingsmail met de link om de webinar bij te wonen. Daarna verwijderen we jouw gegevens. Door dit formulier in te vullen ga je hiermee akkoord.

Akkoord gegevensverwerking(Vereist)
Ik ga akkoord met de verwerking van de in dit formulier verstrekte gegevens. Je gegevens raadplegen we enkel ten behoeve van dit specifieke evenement. Daarna worden deze verwijderd.

Dit evenement wordt georganiseerd door Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen, een samenwerkingsverband met PIANOo, Rijkswaterstaat, Nevi en MVO Nederland. Mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.  

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief en dan houden we je in de toekomst op de hoogte over nieuws, tips en events rondom circulair inkopen.

We gebruiken jouw gegevens alleen om jouw aanmelding te verwerken en contact met je op te nemen.