Webinar 8 december 2023: De volgende stap met circulair inkopen (GEWEEST)

Als organisatie of inkoper heb je het doel om producten, materialen en onderdelen zo in te kopen dat de waarde optimaal behouden blijft. En je daarmee de (circulaire) cirkel sluit. Je kunt door inkoop dan ook veel impact maken op succesfactoren als ketensamenwerking, transparantie en circulariteit. Maar, waar begin je? Of waar ga je verder?  

Tijdens de webinar op vrijdag 8 december 2023 voeren we met elkaar het gesprek over hoe we meters gaan maken in de transitie naar de circulaire economie, door middel van het inkoopinstrument. We delen inspirerende praktijkvoorbeelden, resultaten en concrete handvatten, op basis van kennis en expertise. 

Voor wie is dit interessant? 

Voor ambitieuze inkoopprofessionals, interne opdrachtgevers, duurzaamheidsadviseurs, projectleiders en contractmanagers. Als je impact wilt maken en circulair wilt inkopen.    

Hier zijn een aantal redenen waarom je graag aanwezig zou willen zijn: 

  • Je zult de webinar verlaten met een flinke portie inspiratie en nieuwe inzichten die je kunt toepassen in je eigen functie en organisatie. 
  • Je zult je professionele netwerk uitbreiden met experts en vakgenoten op het gebied van inkoop. 
  • Je krijgt de kans om jouw uitdagingen te delen of vragen te stellen waarover je kunt brainstormen en sparren. 

Programma:  

Praktisch: 

  • Datum: 8 december 2023 
  • Tijd: 10.00 tot 11.00 uur 
  • Online 👩🏻💻 
  • Deze webinar heeft reeds plaatsgevonden op 8 december 2023

Dit evenement wordt georganiseerd door Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen, een samenwerkingsverband met PIANOo, Rijkswaterstaat, Nevi en MVO Nederland. Mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.  

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief en dan houden we je in de toekomst op de hoogte over nieuws, tips en events rondom circulair inkopen.

We gebruiken jouw gegevens alleen om jouw aanmelding te verwerken en contact met je op te nemen.