Webinar 8 maart 2024: Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen, de praktijk (GEWEEST)

Als organisatie of inkoper heb je het doel om producten, materialen en onderdelen zo in te kopen dat de waarde optimaal behouden blijft. En je daarmee de (circulaire) cirkel sluit. Je kunt door inkoop dan ook veel impact maken op succesfactoren als ketensamenwerking, transparantie en circulariteit. Waar begin je? Of waar ga je verder?  

Circulair park van bovenaf

Tijdens de webinar op vrijdag 8 maart 2024 voeren we met elkaar het gesprek over hoe we meters gaan maken in de transitie naar de circulaire economie, door middel van het inkoopinstrument. We delen inspirerende praktijkvoorbeelden, resultaten en concrete handvatten, op basis van kennis en expertise.

Voor wie is dit interessant? 

Voor ambitieuze inkoopprofessionals, interne opdrachtgevers, duurzaamheidsadviseurs, projectleiders en contractmanagers. Als je impact wilt maken en circulair wilt inkopen.    

Hier zijn een aantal redenen waarom je graag aanwezig zou willen zijn: 

  • Je zult de webinar verlaten met een flinke portie inspiratie en nieuwe inzichten die je kunt toepassen in je eigen functie en organisatie. 
  • Je krijgt de kans om jouw uitdagingen te delen of vragen te stellen waarover je kunt brainstormen en sparren. 

Programma

10.00 uur Welkom – Karin van IJsselmuide

10.05 uur Circulair inkopen in de kantoorinrichting –  Frank Bouma (Fair Furniture Group)

10.30 uur Circulair inkopen in de GWW – Chantal Schrijver (TAUW)

10.55 uur Wrap – up – Karin van IJsselmuide

Praktisch

  • Datum: 8 maart 2024
  • Tijd: 10.00 tot 11.00 uur 
  • Online 👩🏻‍💻 

Dit evenement wordt georganiseerd door Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen, een samenwerkingsverband met PIANOo, Rijkswaterstaat, Nevi en MVO Nederland. Mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.  

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief en dan houden we je in de toekomst op de hoogte over nieuws, tips en events rondom circulair inkopen.